Линкови
  Link   Текст Вере Миланковић у Политици
У дневном листу Политика од 4. јула 2016. објављен је текст "Храм Светог Саве није само верски објекат" проф.др Вере Миланковић.
  Link   Чланак Радмила Рончевића у "Вечерњим новостима"
У дневном листу "Вечерње новости" од 30. октобра 2014. године, објављен је чланак проф. др Радмила Рончевића, редовног члана СРПСКОГ КРИВАКА, под називом: "Ослобођење донело велики губитак", у коме се, поред осталог, каже: "Главни град Југославије и Србије није ослободила Српска војска, већ војска коју су њен врховни командант и његови сарадници устројили као војску једне политичке идеологије, стране традицији и интересима Србије и српског народа".
  Link   Изложба слика Љубице Пецарски
На овом линку се налази видео запис са свечаног отварања изложбе слика Љубице Бубе Пецарски, редовног члана СРПСКОГ КРИВАКА. Изложба је отворена 6. јуна 2014. године у Уметничкој галерији Блока 45 на Новом Београду.
  Link   Нада Костић у дневном листу "Политика"
У рубрици "Погледи са стране" дневног листа "Политика" од 9. маја 2014. године, изашао је чланак проф. др Наде Костић, редовне чланице удружења СРПСКИ КРИВАК, под називом "Запослимо младе лекаре који ће нас сутра лечити".
  Link   Драган Раденовић у дневном листу "Политика"
У дневном листу "Политика" од 24. фебруара 2014. године, објављен је опширан чланак о вајару Драгану Раденовићу, председнику Културног клуба удружења СРПСКИ КРИВАК, поводом премијерног представљања његове скуптуре посвећене Стиву Џобсу легендарном председнику компаније "Apple".
  Link   Петар Кочовић и Станко Стојиљковић на ТВ Коперникус
Телевизија "Коперникус" је емитовала занимљив прилог о активностима двојице редовних чланова СРПСКОГ КРИВАКА: (1) Најава предавања проф. др Петра Кочовића о Стиву Џобсу - оснивачу Епла и (2) Извештај са промоције књиге Станка Стојиљковића "Алхемија науке" на Коларчевом народном универзитету.
  Link   Додељене награде Удружења државних репрезентативаца Србије
у среду 12. фебруара 2014. године, на дан крсне славе Св. три Јерарха, Удружење државних репрезентативаца Србије доделило је традиционалне годишње награде (за фер плеј и за животно дело). Један од добитника награде за животно дело је Братислав Бата Ђорђевић, председник Спортског клуба удружења СРПСКИ КРИВАК.
  Link   "Зарђали ексер" удахнуо нови живот старој песми
Београдска поп-рок група "Зарђали ексер", на чијем се челу налази Бранислав Остојић - Бане Ексер, редовни члан удружења СРПСКИ КРИВАК, снимила је обраду чувене песме "Мрамор, камен и железо" за који је снимила и пратећи видео спот. Опширнији извештај о томе објављен је 28. јануара 2014. године, у електронском издању часописа "Time Machine Music - TMM".
  Link   Драган Раденовић у Политикином Магазину
У Политикином Магазину од 26. јануара 2014. године, објављен је занимљив чланак о вајару Драгану Раденовићу, редовном члану СРПСКОГ КРИВАКА.
  Link   Интервју Милована Матијевића у дневном листу "Политика"
У дневном листу "Политика" од 11. јануара 2014. године, у рубрици "Економија", објављен је интервју са Милованом Матијевићем, аналитичаром за ИТ сектор и редовним чланом СРПСКОГ КРИВАКА, у коме се поред осталог каже: "То што смо се определили да више улажемо у ИТ још не значи да ћемо за пет година удвостручити улагања са 60 на 120 евра по становнику..."
  Link   Дејан Милојичић и Маријана Деспотовић Зракић у информативном програму РТС
У среду 8. јануара 2014. године, у 9 сати, у информативном програму Радио телевизије Србије, емитован је видео запис под називом: "Србија и развој ИТ сектора" у коме се наводе кључне ставке са приступног предавања проф. др Дејана Милојичића приликом његовог пријема за редовног члана СРПСКОГ КРИВАКА. Предавање је одржано 30. децембра 2013. године у просторијама Математичког института САНУ. У видео запису појављује се и проф. др Маријана Деспотовић Зракић, редовни члан СРПСКОГ КРИВАКА.
  Link   Чланак о Дејану Милојичићу у Вечерњим новостима
У дневном листу "Вечерње новости" од 29. децембра 2013. године, објављен је веома леп чланак о проф. др Дејану Милојичићу, редовном члану СРПСКОГ КРИВАКА, у коме се нарочито истиче како проф. Милојичић, са великим успехом, корача траговима Тесле и Пупина.
  Link   Чланак Часлава Оцића у "Вечерњим новостима"
У петак 23. новембра 2013. године, у дневном листу "Вечерње новости" изашао је опширан чланак академика Часлава Оцића, почасног члана удружења СРПСКИ КРИВАК, под насловом: "Не проклињати судбину, већ засукати рукаве", у коме се објашњава зашто се Србија нашла у економском ћорсокаку, у чему је спас и како до њега стићи.
  Link   Алхемија науке
У најновијој књизи "Алхемија науке", дугогодишњи уредник "Политике" и председник новинарског клуба СРПСКОГ КРИВАКА, Станко Стојиљковић, сабрао је своје најзанимљивије сусрете са врхунским иностраним и домаћим истраживачима. Књига је представљена на овогодишњем Сајму књига у Београду, а извештај о томе објављен је у дневном листу "Политика" од 26. октобра 2013. године.
  Link   "Зарђали ексер" у "Новом магазину"
У електронском издању часописа "Нови магазин", од 26. септембра 2013. године, представљен је нови албум поп-рок групе "Зарђали ексер" под називом "Никад није касно". Фронтмен ове групе је Бранислав Бане Остојић, редовни члан удружења СРПСКИ КРИВАК.
  Link   Жан-Кристоф Буисон у недељном издању "Политике"
У недељном издању "Политике" од 15. септембра 2013. године, објављен је разговор са Жан-Кристоф Буисоном, почасним чланом удружења СРПСКИ КРИВАК. Он је, поред осталог, рекао да је Француско-Српско пријатељство само фраза и да је Немачка 1914. године хтела да казни Србију, као што данас Франсоа Оланд жели да казни Сирију.
  Link   Чланак Слободана Петровића у дневном листу "Политика"
У дневном листу "Политика" од 20. августа 2013. године, објављен је чланак проф. др Слободана Петровића, редовног члана удружења СРПСКИ КРИВАК, о два лица информационих технологија и могућој злоупотреби "свевидећег информатичког ока".
  Link   Чланак Обрада Зелића у дневном листу "Политика"
У дневном листу "Политика" од 12. августа 2013. године, објављен је чланак проф. др Обрада Зелића, редовног члана удружења СРПСКИ КРИВАК, о хроничном обољењу виличне кости (пародонтопатији), начину превенције и лечења ове болести.
  Link   Разговор о књизи Станка Стојиљковића "Мозак на чипу"
У уторак 4. јуна 2013. године, у малој сали Коларчеве задужбине, разговарало се о новој књизи Станка Стојиљковића "Мозак на чипу". Извештај о томе објављен је у дневном листу "Политика".
  Link   Ђурђевдански воз за Јасеновац
Проф. др Жарко Видовић, најстарији редовни члан СРПСКОГ КРИВАКА, у електронском издању часописа "Нови стандард", од 7. маја 2013. године, описује лично искуство, запажања и доживљаје из усташког концентрационог логора "Јасеновац".
Страна 1 од 3