Добитници Годишње награде СРПСКИ КРИВАК 2015.

На основу Статута и Правилника за доделу Годишњих награда, Одлуке V редовне годишње скупштине од 6. јуна 2015. године, Одлуке Управног одбора од 10. септембра 2015. године и Предлога Жирија за доделу Годишњих награда од 1. октобра 2015. године, Управни одбор удружења СРПСКИ КРИВАК, на свом састанку од 1. октобра 2015. године, донео је једногласну Одлуку да Годишње награде СРПСКИ КРИВАК 2015. добију:

Milica Stojadinovic 3a   Bora Ivkov 2   Vlatko Vedral 2   Zorz Saputije 3   Jovan Adamov 3   Miroslav Lazanski 2a 
Милица Стојадиновић,
за спорт-одбојка
  Борислав Бора Ивков,
за спорт-шах
  Проф. др Влатко Ведрал, за науку   Проф. др Жорж Шапутије, за науку   Маестро Јован Адамов, за уметност-музика   Мирослав Лазански,
за медије

 
Награда се састоји од фигуре СРПСКИ КРИВАК изливене у бронзи, Плакете и Приступнице Удружењу. Одлука Управног одбора о додели Годишњих нагрда СРПСКИ КРИВАК 2015. налази се овде.  

Уручење Годишњих награда Милици Стојадиновић, Бориславу Ивкову, Јовану Адамову и Мирославу Лазанском обавиће се на Свечаној академији, која ће се одржати у уторак 3. новембра 2015. године, са почетком у 19 часова, у великој сали Уметничке школе “ARTIMEDIA”, Булевар Војводе Мишића 41, Београд. Позивница се налаази овде.

Уручење Годишњих награда професорима Влатку Ведралу и Жоржу Шапутијеу обавиће се накнадно – приликом њиховог првог доласка у Београд, када ће одржати и своја приступна предавања.

Check Also

Додела годишње награде Српски Кривак за 2022. и 2023. годину

Свечана академија поводом доделе годишње награде Српски Кривак за 2022. и 2023. годину одржана је …