Годишњa наградa СРПСКИ КРИВАК 2011.

У четвртак 29. септембра 2011. године, одржана је Прва свечана академија Удружења на којој су уручене Годишње награде СРПСКИ КРИВАК 2011. следећим добитницима:

  1. проф. др Жарку Видовићу 
  2. Ранку Жеравици, кошаркашком тренеру
  3. проф. др Предрагу Ристићу 
  4. Велимиру Бати Живојиновићу, глумцу 
  5. проф. др Јасмини Вујић.

Награде су додељене на основу једногласне одлуке Управног одбора Удружења, којој је претходила прописана процедура за предлагање и избор кандидата. Кандидате су предлагали редовни чланови Удружења и чланови Жирија који не припадају удружењу СРПСКИ КРИВАК. На основу образложених и документованих предлога и усвојених критеријума, Жири је, једногласно, сачинио Предлог кандидата за добијање годишње награде и доставио га Управном одбору на усвајање. 

Gosti Nagrada_Srpski_Krivak

Свечаност је одржана у дворани уметничке школе “Artimedia” у Београду, у присуству чланова Удружења, угледних званица и бројних новинара. Процењује се да је Свечаној академији присуствовало више од 150 гостију, међу којима је било познатих академика, научника, професора универзитета, уметника, спортиста, привредника, представника медија, чланова страних амбасада… Цео догађај је изузетно добро медијски пропраћен.

Током доделе награда, изведен је краћи уметнички програм у коме су учествовали: дечији хор “Чаролија”, чланице карате клуба “Nipon”, браћа Теофиловић и плесни пар Ања Самарџија – Миленко Вујић из плесног центра “Младост”. После Академије, у холу Школе одржан је пригодан коктел под називом “Пројобоз” на којем су служени домаћи специјалитети од проје и заборављено пиће – боза.

Велике заслуге за неоспоран успех Свечане академије припадају и нашим спонзорима: (1) Уметничкој школи “Artimedia”, (2) поменутим уметницима, (3) Уметничкој ливници “Браћа Јеремић”, (4) Предузећу “Gosi”, (5) Штампарији “Sprint”, (6) Уметничком студију компаније UMS, (7) Маркетиншкој агенцији “Блинк-Блинк”, (8) Пекари “Скадарлија” и (9) Туристичкој организацији “Излетник”.

Фото галерију са Свечане академије 2011. можете да погледате овде.

Check Also

Urucenje nagrade Matiji Beckovicu

Годишњa наградa СРПСКИ КРИВАК 2014.

 У уторак 25. новембра 2014. године, у свечаној сали Уметничке школе “ARTIMEDIA” у Београду, пред више …