Невени Шарчевић прва награда на интернационалном фестивалу у Напуљу

Невена Шарчевић, редовна чланица Српског Кривака, добила је прву награду у категорији за најбољу глумицу у showreel формату на интернационалном фестивалу Vesuvius у Напуљу.
Showreel је кратки видео који приказује укупно досадашње стваралаштво неког уметника, а презентација радова је у видео-формату.

“Добро вече свима!
Желим да Вам се обратим у име прве награде коју сам добила на интернационалном фестивалу Vesuvius! У категорији за најбољу глумицу у showreel-у. На мала врата на светском списку. Поносна сам и због своје земље и да је мој рад, таленат и труд примећен на светском нивоу. Јако сам узбуђена! Ово су прелепе вести за све нас у овим временима којима сведочимо али и нади и светлости која ипак постоји и пробија упркос свему! Радујте се јер ово је смисао живота као и порука да никад не одустајемо јер као што сам рекла ТАЛЕНАТ ЈЕ КАО ПРИРОДА, КАО ВОДА, увек нађе пут а дивљу природу нико не може укротити па ни ми сами да дођемо до онога што нам је суђено! Верујте у себе јер путеви постоје. С овом наградом улазом у светску кинематографију ширећи своје везе са својим тимом врло предано као и до сада. Ова награда ме је окуражила да вам представим још више својих артистичких производа и да се не скривам јер сам таленат ме је извео на пиједестал, хвала му. Хвала свима који ме бодре и онима који ме не бодре јер управо jinjang ме је и довео довде.”, захвалила се Невена на свом Instagram профилу.

Check Also

Нова збирка фотографија проф. др Александра Цветановића

Нове збирке фотографија проф. др Александра Цветановића: Пролеће 11, 2024.