Промоција првог ЦД-а ансамбла Ратислав Благојевић и Гледанице

Ратислав Благојевић, уметнички руководилац Ансамбла Гледанице, редновни члан Српског Кривака, позива чланове и пријатеље удружења да се придруже на солистичком концерту “Гледај ме, гледај” Ансамбла Ратислав Благојевић и ГЛЕДАНИЦЕ који ће се одржати у 20 часова 6. априла 2017 године у великој сали Задужбине Илије Коларца. Позивница се може преузети овде.

Ансамбл Ратислав Благојевић и ГЛЕДАНИЦЕ ће се представити публици са 30 одабраних композиција. Поред Ансамбла ГЛЕДАНИЦЕ на сцени ће бити и оркестар састављен од чланова Великог народног оркестра РТС-а и Народног ансамбла који ће као шеф предводити Ратислав Благојевић, оснивач, аранжер и уметнички руководилац Ансамбла ГЛЕДАНИЦЕ. Специјални гости програма биће: Маестро Бранко Белобрк, вокални солиста Снежана Ђердан, дует Весна Димић и Биљана Петковић. Водитељ програма Жика Николић.

Цене улазница су 500, 600, и 700,00 динара. Исте се могу набавити преко контакта са позивнице или на благајни Коларчеве задужбине. Чланови Кривака ЦД и карту за концерт могу набавити уместо за 1.250,00 динара, за 1.100,00 динара.

 

Check Also

Нова збирка фотографија проф. др Александра Цветановића

Нове збирке фотографија проф. др Александра Цветановића: Пролеће 11, 2024. Пролеће 12, 2024.