Маријана Бјековић, дипл.биолог

 

Marijana Bjekovic

marijanabjekovic@yahoo.com

 

СРПСКИ КРИВАК – омиљено удружење, које је побрало све моје симпатије. Ја сам ведра, лепа и комуникативна особа. Мајка сам двоје одрасле, самосталне и радознале деце, Николе и Лене, која ме чине веома срећном.

Завршила сам Општу биологију на Биолошком факултету Универзитета у Београду, а похађала сам и последипломске специјалистичке студије из области менаџмента у образовању, на Факултету организационих наука Универзитета у Београду.

Тренутно сам запослена као професор биологије у београдској гимназији “Свети Сава”. Раније сам радила као професор и директор основне школе, у којој сам стекла велико искуство у раду са децом. Обожавам децу и рад са њима, а својим педагошким радом, у великој мери сам доприносила њиховим успесима.

Осим просветног и педагошког рада, веома сам активна и у другим сферама живота. Постала сам успешан менаџер у продаји и мрежном маркетингу, којим се бавим више од 20 година. Нарочито желим да истакнем свој рад у компанији “Vision”, у којој сам стекла звање званичног консултанта Светске здравствене организације.

Као радознала и љубопитљива особа, често се крећем по планинама – најчешће у друштву деце. Инструктор сам програма за усавршавање исхране из природе “Сремуш”, у Планинарско спортском друштву “Копаоник”.

Интересује ме здрав живот и алтернативна медицина. Стекла сам одређена искуства у акупунктури и кристало-терапији. Волим да кувам и да се дружим са пријатељима.

Check Also

Зоран Стојaчић

Биографија Зоран Стојчић рођен је 06. маја 1965. године у Перлезу. Студирао је Архитектонски факултет, …