Текст о Ивани Миленковић објављен у Политици

Текст о Ивани Миленковић, редовној чланици Српског Кривака, објављен је у Политици, 29.01.2020. Текст можете прочитати на овом линку.

Ивана Миленковић (Фотографијa Божидар Миливојевић)

Check Also

Збирке фотографија проф. др Александра Цветановића

  Нове збирке фотографија проф. др Александра Цветановића: